Våra sponsorer

Villa Fröjdekulla

Villa Fröjdekulla i Alsterbro är en restaurang som med omsorgsfullt tillagad mat serverad av trevlig personal får både små och stora sällskap att känna sig ompysslade och välkomna. Deras julbord är känt för sin vällagade mat, de egna sillarna och strömmingarna i mängder, de Småländska och Öländska delikatesserna.

Pris: presentkort julbord 2 personer värde 1180 kr

Nybro Glasbruk

Äkta hantverk med anor. Anno 1935. Besök webbshopen eller fabriksförsäljningen i Nybro och upplev den tidlösa samt moderna glaskonsten. Här erbjuds bruksglas och utgåvor av designade glas-serier som passar till vardag och fest, där form, färg och funktion är framträdande egenskaper.

Pris: Fat ( contento lila) värde 679 kr, skål (contento lila) värde 579 kr

Dackebuss

På Team DackeBuss brinner man för resor och upplevelser, där passionen är att få skapa och presentera som möter kundernas behov och önskemål. Med stor erfarenhet är de stolta över att erbjuda en bred och varierad portfolio av olika resor på teman som teater, Sverige, utlandet, kryssning, shopping och sport för att nämna några!

Pris: presentkort 1000 kr

Målerås Glasbruk

Ett besök på Målerås Glasbruk har mycket att erbjuda. I shopen hittar du massor av fina kristallföremål till fabrikspriser. Alldeles intill shopen ligger utställningshallen. Här hittar du både gamla graverade mästerverk och de allra senaste kreationerna konstglas signerat Mats Jonasson. Strax intill finns utställningen med brukets smycken.

Pris: Glasbruk: 2 fat (Magic silver) värde 849 kr st

Café Hos Oss

Inne i den välbevarade bruksmiljön i Pukeberg ligger Café Hos Oss som levererar det lilla extra. Caféet erbjuder frukost, lunch och fika med goda bakverk. Allt är lagat och bakat med omsorg och de använder sig till stor del av lokala råvaror och producenter.

Pris: presentkort värde 800kr

Glasrikets Älgpark

I Glasrikets Älgpark mellan Nybro och Örsjö möter du älgar i deras naturliga vackra miljö. Under en guidad visning får du åka in i hägnet med vagn och kommer älgarna riktigt nära. Bli berörd och kanske får du chansen att klappa och mata. Ni sitter väl skyddade i vagnar med tak. Före och efter älgsafarituren kan du njuta av nygrillad älgkorv, våffla eller något annat gott i grillstugan.

Pris: presentkort Glasrikets Älgpark entré för 4 pers (2 vuxna+2 barn) inkl älgsafari värde: 450kr

Svartbäcksmåladagen

Lördag den 8 september är det återigen dags för Svartbäcksmåladagen, en heldag kopplad till rörelse, [...]

Intresseanmälan

Visa upp er på Svartbäcksmåladagen Lördagen den 8 september arrangeras återigen Svartbäcksmåladagen [...]

Anmälan lopp

I formuläret längst ner anmäler du dig till våra lopp under Svartbäcksmåladagen den 8/9 2018.Obse [...]

Tävling, utmana dig själv

Inför Svartbäcksmåladagen 2018 har vi en tävling som pågår på Facebook och Instagram.Tävlingen gå [...]

Program

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras. 10:00 Svartbäcksmåladagen öppna [...]

Inspirationsföreläsningar

Inspireras till framgång! Inför Svartbäcksmåladagen bjuder Nybro kommun tillsammans med Smålandsidr [...]