Bra att veta

Toaletter
Det finns en toalettbyggnad med två toaletter i anslutning till stora parkeringen i området. En av dessa är tillgänglighetsanpassad.
Dessa toaletter är öppna kl.07.00-21-00 mån-sön.

Det finns även toaletter uppe vid värmestugan samt i omklädningsrummen, dessa är öppna 07.00-21.00 mån-fre, samt 07.00-19.00 lör-sön.

Belysning elljusspår
Under årets mörkare månader så går det att tända elljuspåren i Svartbäcksmåla. Det går att tända från
kl. 05.00 på morgonen (och då lyser det tills det blir ljust)  och de lyser som längst till kl. 23.00 på kvällen. Tändknappen sitter vid skidklubbens betalautomat som finns vid staketet i direkt anslutning till stora parkeringen. Det finns även en tändknapp vid orienteringsklubbens klubbstuga.

Placering av knapp för att tända elljuspår

Omklädningsrum
I anslutning till värmestugan finns två stycken nyrenoverade omklädningsrum, ett för herrar och ett för damer. I omklädningsrummen finns toalett, dusch och bastu.
Omklädningsrummens öppettider är 07.00-21.00 mån-fre samt 07.00-19.00 lörd-sön.

 

Cykeltvätt och pump
Vid ena gaveln på toalettbyggnaden, i anslutning till stora parkeringen, finns en vattenslang samt en cykelpump. Vattenslangen är anpassad så att du vid behov kan tvätta av din cykel efter en tur på våra härliga MTB-leder.

Ladda batterierna
På parkeringen i Svartbäcksmåla finns en laddstation med 22 kW effekt med plats för två bilar. Detta gör att du kan ladda bilen samtidigt som du laddar dina egna batterier i vårt fina friluftsområde.

Ställplats för husbil
Vid stora parkeringen i Svartbäcksmåla finns det fyra ställplatser för husbil. Alla platser har tillgång till eluttag. Här har du tillgång till toalett och dusch i nära anslutning till ställplatserna och ett helt aktivitetsområde alldeles in på knuten. Platserna är inte bokningsbara utan betalas på plats, 150kr/natt.
För mer information om ställplatserna: www.rallacamp.se eller ring 070-247 88 19.

Hjärtstartare
Vid behov finns en hjärtstartare i anslutning till damernas omklädningsrum uppe vid värmestugan.