Bra att veta

Toaletter
Det finns en toalettbyggnad med två toaletter i anslutning till stora parkeringen i området. En av dessa är tillgänglighetsanpassad.
Dessa toaletter är öppna kl.07.00-21-00 mån-sön.

Det finns även toaletter uppe vid värmestugan samt i omklädningsrummen, dessa är öppna 07.00-21.00 mån-fre, samt 07.00-19.00 lör-sön.

Omklädningsrum
I anslutning till värmestugan finns två stycken nyrenoverade omklädningsrum, ett för herrar och ett för damer. I omklädningsrummen finns toalett, dusch och bastu.
Omklädningsrummens öppettider är 07.00-21.00 mån-fre samt 07.00-19.00 lörd-sön.

 

Cykeltvätt och pump
Vid ena gaveln på toalettbyggnaden, i anslutning till stora parkeringen, finns en vattenslang samt en cykelpump. Vattenslangen är anpassad så att du vid behov kan tvätta av din cykel efter en tur på våra härliga MTB-leder.

Ladda batterierna
På parkeringen i Svartbäcksmåla finns en laddstation med 22 kW effekt med plats för två bilar. Detta gör att du kan ladda bilen samtidigt som du laddar dina egna batterier i vårt fina friluftsområde. Laddstationen är gratis att ladda vid.

Ställplats för husbil
Vid stora parkeringen i Svartbäcksmåla finns det fyra ställplatser för husbil att boka. Alla platser har tillgång till eluttag. Här har du tillgång till toalett och dusch i nära anslutning till ställplatserna och ett helt aktivitetsområde alldeles in på knuten.

Bokning av ställplats sker genom Joelskogens Camping:
Ring 0481-190894 eller via e-post joelskogenscamping@mywaynybro.se så får ni hjälp med bokning och överlämning av nycklar till eluttagen.

Hjärtstartare
Vid behov finns en hjärtstartare i anslutning till damernas omklädningsrum uppe vid värmestugan.